Saját szerszámüzemünkben az alumínium és horgany termékek gyártásához szükséges szerszámok karbantartása, javítása mellett új hideg és melegkamrás alumínium és cink öntőszerszámok, valamint a hozzátartozó levágó szerszámok, forgácsoló célgépek készítését vállaljuk bonyolultságtól függően megrendeléstől számított 8-12 hét átfutási idővel.

Jól felkészült 4 fős tervezőgárdánk közreműködésével segítünk vevőinknek a termék öntészetileg optimális kialakításában, a megfelelő öntészeti ötvözet kiválasztásában, a legkedvezőbb, költséghatékony gyártási technológia kidolgozásában is.

A tervezők Pro/Engenieer-Wildfire 5 és Esprit tervezőprogramokkal, valamint NovaFlow öntészeti szimulációs rendszerrel végzik munkájukat.

A munkatársaink rendelkezésére álló termelési tapasztalatok, az alkalmazott tervezőrendszerek és a legmodernebb gyártástechnológiai módszerek alkalmazása lehetővé teszi, hogy az általunk tervezett és gyártott alumínium öntőszerszámokra 100 000, horgany öntőszerszámokra 250 000 lövésgaranciát adjunk.

hr