Vállalati filozófiánk alapvető pillérei: elkötelezettség, bizalom, megbízhatóság

 

A Certa Kft. menedzsmentje a vállalati célok elérése érdekében az alábbi alapvető értékeket, tényezőket fogalmazza meg:

  1. A siker alapja az elégedett vevő: legfontosabb célunk a vevői elégedettség és bizalom növelése, vevőink számára megfelelő és fenntartható műszaki megoldások megtalálása, végrehajtása és folyamatos fejlesztése.
  2. Partnerkapcsolatok: üzleti partnereinkkel közösen akarjuk a céljainkat megvalósítani és a sikereket megélni. Hosszú távú üzleti kapcsolatokra törekszünk, melynek alappillérei a megbízhatóság, bizalom és az elkötelezettség.
  3. Vállalatunk legfontosabb tőkéjét dolgozóinkban látjuk: céljaink eléréséhez minden munkatárs részvételére szükség van, munkatársaink folyamatos képzése, oktatása és ösztönzése mellett szeretnénk mindenkinek biztos munkahelyet és folyamatos fejlődést biztosítani.
  4. Törekszünk a nulla hiba elérésére a versenyképes, hatékony gazdálkodás fenntartása mellett. Célunk megfelelő minőségű termékek és megbízható teljesítmény valamint a szállítási megbízhatóság folyamatos biztosítása.
  5. A vevők igényeire reagálva a vállalatunk folyamatosan felülvizsgálja szervezeti folyamatait és azokat a piaci követelményekhez igazítja, a termelési folyamatait optimalizálja.
  6. Hozzáadott érték növelése: korszerű technológiák alkalmazásával minőségi termékek előállítása, a közvetlenül felhasználható termékek arányának növelése.

nnnnnnnnnnnn